За нас

Добре дошли в Nikidom Bulgaria!

 

Компанията ни е вносител и дистрибутор на испанската марка Nikidom Roller и NIK+DOM за България. С гордост предлагаме на нашите клиенти широка гама от качествени раници и бебешки продукти, специално проектирани, за да отговорят на уникалните нужди на децата.

Нашата компания е обвързана с постигането на най-високи стандарти за качество и функционалност. С години на опит и успешно партньорство с марката Nikidom Roller, сме утвърдени като водещи представители на ученически раници в България. Ние сме посветени на предоставянето на продукти, които не само отговарят на изискванията за комфорт и стил, но и поддържат издръжливост и надеждност. 

 

Нашата гама от продукти не се ограничава само до раници. Предлагаме и иновативни и функционални продукти за майки и бебета, които отговарят на ежедневните предизвикателства на родителството.

 

Благодарение на ангажираността ни към клиентското удовлетворение и високите стандарти, които поддържаме, Nikidom Bulgaria с гордост се нарежда сред предпочитаните избори в България, когато става въпрос за продукти за деца. Очакваме с нетърпение да предоставим на вашето семейство най-доброто от света на NIKIDOM!

Защо да изберете раници Nikidom Roller?

Големите колела на раницата правят дърпането / бутането много плавно. Сега качването и слизането по стълби и тротоари е по-лесно от всякога. Раницата не се люлее от едната на другата страна, както обикновено се случва при раниците с малки колела.