Раница с колела Nikidom Roller Up XL - Tropic

  • Кат. номер: 9663

ROLLER UP XL TROPIC

 

Раница Roller Up XL Tropic е супер свеж и цветен вариант за момичета, в съответствие с новите тенденции и предпочитания на учениците. Тя е считана за най-издръжливата, ергономична и практична раница с колела за училище. Тази раница е преминала най-тежките тестове за издръжливост, което гарантира безопасност, комфорт и защита на съдържанието.

 

Раницата разполага с предно отделение, което включва два малки и един голям мрежест джоб, идеални за съхранение на папки, тетрадки и учебници по-големи от А4 формат, MP3 плейър, телефон, ключове и други аксесоари. Основното отделение е също с мрежест и подплатен джоб, предназначен за съхранение на закуски и безалкохолни напитки. Раницата има капацитет за съхранение над 27 литра и със сигурност ще събере всичко необходимо на ученика.

 

Изработена е от полутвърд материал, който осигурява защита на съдържанието. Долната, протекторна част на раницата е изработена от твърд материал, който предпазва платнената част на чантата от надраскване, както и съдържанието.

 

В защитната предна част на раницата има специални пространства, предназначени за закрепване на декоративни значки, които допринасят за индивидуализацията на раницата.

 

Раницата е снабдена със стабилен крак с копче, което осигурява по-голяма вертикална стабилност, когато раницата не се използва.

 

Големите колела с диаметър 17,5 см са безшумни и улесняват качването и слизането по стълбите и тротоара. Те предотвратяват накланянето на раницата на една или друга страна, докато се дърпа. Ергономичната дръжка за бутане/дърпане прави бутането на чантата с колела пред себе си (препоръчителна позиция, точно като количка за пазаруване) толкова лесно, колкото и да я дърпате отзад.

 

Раницата разполага с алуминиева телескопична дръжка, която може да се регулира в 3 различни позиции: 77 см, 83,5 см и 98 см. Това позволява приспособяване на дръжката към растящото дете.

 

Препоръчваме използването на презрамките само когато не е възможно бутане/дърпане.  Просто ги подпъхнете в отделението. Презрамките могат да се приберат бързо, когато не се използват, без да се налага да ги откачвате или да се откачат и да се съхраняват в отделението им.

 

Размери : 53 × 38 × 23 cм

 

Дизайн: многоцветен

249,00 лв.
loading... Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 249,00 лв.
Моля, изберете: